Reklame*

Langt om længe kan vi byde velkommen til Danmarks nye TV-guide, som kun indeholder sport. I dette indlæg vil vi korte ridse op, hvad du kan bruge siden til, ligesom vi byder dig varmt velkommen!

Altid opdateret TV-guide med sport

Vores TV-guide er altid opdateret med det sport, der kommer i TV i dag, i morgen og resten af ugen. Vi opdaterer løbende programmet, så der hver dag tilføjelser rettelser, ligesom vi flere gange om ugen laver det “grove arbejde” med at tilføje stort set alt det sport, du kan se i TV den kommende uges tid.

Sorter efter hold, liga, sportsgren og TV-kanal

Med vores TV-guide kan du sortere dit eget TV-program efter følgende parametre:

  • Hold
  • Liga
  • Sportsgren
  • TV-kanal

Hvis du eksempelvis kun vil se, hvad der er af Champions League på TV, kan du vælge dette i vores menu. Vil du til gengæld kun se Manchester Uniteds kampe i oversigten, er dette også muligt.

Få din egen TV-guide til din blog

Vi tilbyder dig også en helt reklamefri og gratis TV-guide, som du kan indsætte på din egen blog eller hjemmeside. Det er utroligt nemt at oprette denne widget, som vi vedligeholder for dig, når du først har valgt indhold og udseende.

Giv os et like – det er gratis

Vi laver hele dette stykke arbejde for dig, fordi vi selv elsker at se sport på TV. Derfor håber vi også, at du vil anbefale os på de sociale medier til dine venner og bekendte. Ude til højre kan du like vores side på Facebook, ligesom du i bunden af artiklen kan anbefale netop denne nyhed blandt dine venner.

Vi vil løbende kommende med spændende opslag, konkurrencer og sjove klip på vores sociale profiler, så følg med derind. Det koster ikke noget – og gør ikke ondt.

Velkommen til Sportenitv.dk!

INGEN KOMMENTARER

DELTAG I DEBATTEN